Un altro gustoso antipasto. Sapori e colori di primavera.
by Carmen |
Mini puff pastry Spring
8
mini-puff pastry
8
cherry tomatoes
Fresh
spinach (a few leaves)
Fresh
cheese q.b.
1
egg yolk
Olive
oil
salt
pepper
Cut
the tomatoes into 4 parts. Wash the spinach leaves.
Put
some cherry tomatoes, a few leaves of spinach and some cheese on the pastry.
Season with some salt, pepper and a bit of olive oil. Close the pasty, forming
some triangular bundles. Do the same with the other mini-puff pastry. Finally
brush the surface with beaten egg yolk. Bake at 180 degrees for 20 - 25
minutes.
Once
ready, let them cool for 5 minutes before serving.
Minisfoglie primavera
8
minisfoglie
8 pomodorini
Spinaci freschi (qualche foglia)
Formaggio fresco q.b.
1 tuorlo d’uovo
Olio di oliva
Sale
Pepe
Tagliate in 4 parti i pomodorini. Lavate le foglie di
spinaci.
Mettete un po’ di pomodorini, qualche foglia di spinaci e
un po’ di formaggio sulla sfoglia. Condite con un po’ di sale, pepe e un filo d’olio.
Chiudete la sfoglia formando dei fagottini triangolari. Fate lo stesso con le
altre minisfoglie. In fine spennellate la superficie con il tuorlo d’uovo
sbattuto. Infornate a 180 gradi per 20 – 25 minuti.
Una volta pronte, fatele raffreddare per 5 minuti e poi
servite.
I know , I know....I read this recipe just after breakfast, but the picture and the certainty on the ability of cook made be hungry!!!
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