For a tasty and nutritious dinner: “potatoes and mushrooms pie”.
Mmh my mouth is watering!
Per una cena gustosa e nutriente: “gateau di patate e
funghi”.
Mmh ho l'acquolina in bocca!
by Carmen |
Potatoes and mushrooms pie
400
g potatoes
150
g mushrooms
100
g of Parmesan
1
mozzarella
80 of diced ham
2
eggs
Salt q.b.
Peper q.b.
Nutmeg q.b.
Parsley q.b.
Let
the potatoes boil in salted water.
When
they are cooked, peel and mash them. Add all other ingredients and mix
everything well. Grease and dust with flour in a baking sheet. Put the mixture
in. Finally, sprinkle the surface with some olive oil and parmesan cheese.
Bake
it at 200 degrees for about 20 minutes
Gateau
di patate e funghi
400 gr patate
150 gr funghi
100 gr di parmigiano
1 mozzarella
80 di prosciutto a cubetti
2 uova
Sale q.b.
Pepe q.b.
Noce moscata q.b.
Prezzemolo q.b.
Fate bollire le patate in abbondante acqua salata.
Una volta cotte pelatele e schiacciatele. Aggiungete tutti
gli altri ingredienti e amalgamate bene il tutto. Imburrate e infarinate una
teglia. Metteteci il composto. Infine cospargete la superficie con un filo
d’olio e parmigiano.
Infornate a 200
gradi per circa 20 minuti.
No comments:
Post a Comment